22/6/11

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Κάναμε ωραία πράγματα και το φχαριστηθήκαμε.
                           Περάσατε καλά και το φχαριστηθήκατε.
                                       Ονειρευτήκαμε όλοι μαζί και το φχαριστηθήκαμε. 
Η μεγαλύτερη μας επιτυχία από όλα ήταν: η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Με τίτλο «..η Ελλάδα που αντιστέκεται, η Ελλάδα που ανασαίνει..» από την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου μέχρι και 8 Απριλίου προβάλλαμε: 10 ντοκιμαντέρ, 8 ταινίες μικρού μήκους και 1 μεγάλου μήκους. Τον Μάιο οι εκδηλώσεις είχαν το τίτλο « Μάιος, το χρώμα του πάθους, το χρώμα του αγώνα» προβάλλαμε 4 ταινίες μεγάλου μήκους.

Προλόγισαν τις προβολές: ο Πρόεδρος του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών, ο Γραμματέας του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών, ο Πρόεδρος του παραρτήματος Πατρών της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, η Πρόεδρος του Συλλόγου Δημοκρατικών Γυναικών, ο Γραμματέας του παραρτήματος Πατρών της Επιτροπής Ειρήνης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών παραρτ. Πάτρας, και η Πρόεδρος του Συλλόγου Αλβανών Εργαζομένων

Παρουσιάσθηκαν: Θεατρικό δρώμενο και ποιητικό αναλόγιο από την ομάδα Equus με θέμα «Γυναίκα, το άλλο μισό του ουρανού», μουσική εκδήλωση από φοιτητές του Συλλόγου Κρητών Φοιτητών Πάτρας «Ο Ψηλορείτης» που κέρασαν πριν την προβολή κρητική ρακή, ποιητικό αναλόγιο Αλβανικής & Ελληνικής ποίησης από τον Ελίας Μπόμπα.

Εκθέσεις εικαστικές που πραγματοποιήθηκαν παράλληλα με τις κινηματογραφικές προβολές: έκθεση σπάνιων εξωφύλλων κόμικς με τίτλο "Το σεντούκι αναμνήσεων από τα παιδικά χρόνια ανοίγει" με την υποστήριξη της ομάδας συλλεκτών mycomics.gr, έκθεση ζωγραφικής της κ. Καρέλλη Αγγέλικα, μιας νέας καλλιτέχνιδος της πόλης μας, με τίτλο «Στα ίχνη μια διαδρομής», και έκθεση φωτογραφίας 13 Πατρινών καλλιτεχνών με θέμα "Κλίκ στα Συν και Πλήν της Πάτρας".

Σχέση αλληλοδιάδρασης με το κοινό: Το Σάββατο 19/3 με αφορμή της πανσέληνου διοργανώθηκε μεταμεσονύκτια προβολή όπου κλήθηκαν οι θεατές να προσέλθουν με αναμμένα κεριά. Την Παρασκευή 6 Μαΐου καλέστηκαν οι θεατές να φέρουν εκτυπωμένο το πιο αγαπημένο τους ποίημα (τα οποία εκτέθηκαν στο χώρο των προβολών) και στην τελευταία προβολή στις 27/5 να φέρουν από ένα κόκκινο τριαντάφυλλο.

Τόσα «λίγα» κάναμε σε 4 μήνες γιατί ήταν η αρχή και «μαθαίναμε»,
από το φθινόπωρο όμως…..!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου